dijous, 30 de juny del 2011

Les amigues del dijous!

Al acabar el curs de preparació al part totes les dones vam intercanviar-nos els correus electrònics per quedar després de parir, ja que creiem que estaria bé tenir algú amb qui compartir les penes dels primers mesos i també per anar a passejar!
D'un grup de 10-12 dones en som tres que si que quedem amb freqüència, i de fet ens hem reservat cada dijous per a les nostres trobades!
Amb ellesj no només parlem dels nostres nens (perquè totes tres tenim nens!) sinó que parlem de la família, dels plans de futur, de casaments o dinem juntes a un restaurant asiàtic, ja que a les tres ens encanta el sushi!!

Quan no estava embarassada ja m'ho havien dit això que al tenir criatures faria noves amistats i a mi em molestava aquesta situació, pensava que no era just que sense criatura sigui més difícil fer noves amistats, però és ben veritat que al tenir un nen hi ha més punts en comú entre nosaltres i això fa que potser estiguem més oberts a ampliar el nostre cercle d'amistats!

Avui, com cada dijous hem quedat i hem disfrutat d'una tarda molt agradable! Estic molt contenta de tenir les meves amigues del dijous!