diumenge, 7 de novembre del 2010

El rei del rock austríac!

Què us haig de dir de l'Austrofred, doncs que és tot un personatge!!!!! A Àustria ha començat a ser conegut durant l'últim any degut a aparicions a la televisió, però aquest personatge ja existeix des de fa uns 6-7 anys!!

El personatge es base en Freddy Mercury, el cantant de Queen, i l'Austrofred intenta imitar-lo amb la seva vestimenta i sobretot posada en escena! El primer que vaig conèixer d'ell van ser les versions de Queen en un dialecte austríac, sobretot de la cançó Another one bites the dust (Eich Dodln gib i gas! per l'Austrofred) o el Don't stop me now (amb les lletres de Macho-Macho de Reinhard Fendrich). Aquí el podeu veure en acció...



Aquesta és la cançó "Eich Dodln gib i gas!" que vindria a dir... "A vosaltres tontos us fotré canya!!" , "Gas geben" significa donar gas, per exemple al cotxe i en aquest cas es refereix a les persones, com per exemple als vagos, fotre'ls-hi canya!!

Però és que en Franz Adrian Wenzel, el nom real de l'artista, és molt imaginatiu i no s'ha quedat només amb les versions de Queen, sinó que ha fet dvd's per posar-se en forma (Fit mit Austrofred), o per apendre anglès (Learning English with Austrofred).

I últimament ha escrit un parell de llibres!!! És que aquest home no para!! El primer dels seus llibres va ser: "Ich rechne noch in Schilling" , (Jo encara compto en Schilling- la moneda austríaca abans de l'euro) que és un diari de la seva vida cotidiana com a estrella del rock!



I ara està primocionant el seu segon llibre "Du kannst dir deine Zauberflöte in den Arsch schieben", (Et pots fotre la teva flauta pel cul!) , un llibre de la correspondència entre l'Austrofred i en Wolfgang Amadeus Mozart.



El dimecres va llegir uns quants capítols del seu últim llibre a Salzburg, i nosaltres no hi podiem faltar!! I la veritat és que no ens va decepcionar gens ni mica! Aquest és un espectacle ambulant! No només va llegir, sinó que també va cantar i van ser dues hores plenes d'humor! Us deixo amb alguna de les fotos que li vaig fer!


2 comentaris:

Anna ha dit...

És un aprenent d'en Sacha Baron Cohen? xD Almenys s'hi assembla.

nerona ha dit...

Home, ara que ho dius fisicament si que ténen una retirada, però l'Austrofred de fet només té aquest personatge, no va canviant; apart d'això s'ha quedat a nivell nacional... no ha perdut el seu accent!