dimecres, 20 de febrer del 2008

Pensant en positiuL'hivern a Salzburg aquest any només ens ha visitat de passada... ha nevat un parell de vegades, sobretot per fer contents als apassionats de l'esquí, però el desmbre gris ja ha quedat enrera, i ara veiem el sol gairebé cada dia i aquests últims dies gaudim d'uns maravellosos 10 °C!!!!! 
Tot i que de bon matí encara perdi 5 min rascant el punyetero gel dels vidres del cotxe, no m'importa si després puc disfrutar del dia al carrer!!!! Com avui... per segona vegada aquesta setmana he anat a córrer, he sentit els músculs del meu cos, la meva suor, i fa que em senti menys malament quan li dóno algun plaer al meu cos...!! De fet no ho havia menjat mai això, i ara me'n menjo un cada dia!! Hauré de posar mesures dràstiques: no comprar-ne més!!! 
I després me n'he anat al centre, a disfrutar del sol llegint un bestseller, un llibre que gairebé tothom ha llegit, menys jo!!! 
>

3 comentaris:

Finestreta ha dit...

DOncs mira, això pensava fer jo divendres, que tinc festa, però no ho podré fer perquè plourà... :(

Jo tampoc me l'he llegit, t'agrada de moment?

Aquí només ens ha nevat una vegada... Quina merda tu, perquè jo penso, que si fa fred, que en faci, però almenys amb neu!

nerona ha dit...

A mi la neu no em molesta, l'únic que no m'agrada són els dies grisos!!!

El llibre de moment no puc dir si m'agrada o no perquè només m'he llegit el pròleg i un capítol...

Ingrid ha dit...

a mi el llibre em va agradar moooolt i molt. també t'haig de dir que les primeres 200 planes eren una mica feixugues.
Aquí fa els dies grisos i no acaba de ploure amb la falta que fa!!