dissabte, 30 d’agost de 2008

Ja fa 30 dies...


Que vam marxar de vacances, unes vacances poc organitzades, perquè nosaltres no som dels que planejem molt les coses, sinó que ens deixem portar i volem disfrutar sense agobiar-nos. 

Aquests dies m'han servit per carregar piles, per dormir moltes hores i disfrutar de totes les hores de sol que m'han estat robant els austríacs!! (Hi ha unes 3 hores menys de sol que a Catalunya!!)

No sóc una altra persona, però sí que sé que ja no estic sola, i que formo part d'un projecte. I miro al futur. Ja  no desitjo que el dia a dia s'acabi, sinó que ara vull viure, i sé que vindran moments difícils, però estic preparada per afrontar-los!!!

De moment he redescobert una passió que sempre deia: la fotografia, però de fet no sortia mai a fotografiar, a probar, experimentar... i durant les vacances ho he fet molt, i tinc més ganes que mai de fer un curs professional o alguna cosa més en sèrio... 

2 comentaris:

Finestreta ha dit...

Doncs molt bé, espero que ho facis i que n'aprenguis molt!

Que sàpigues que ara mateix em fas molta enveja per poder estar amb el teu, ui, marit! :)

Una abraçada!

Ingrid ha dit...

El viatges serveixen més que acumular experiències, després d'un viatge un torna canviat i amb la visió de la vida quotidiana des d'una altra perspectiva.
Així m'agrada amb ganes de fer coses noves!!