diumenge, 31 de juliol del 2011

Projectes de futur

Fa un temps que anem darrera d'un terreny per fer-nos una casa al poble de l'austríac. En teníem un que ens agradava molt perquè era central i prou gran per tenir un jardí amb verdures i lloc per jugar pels nens (i que quedi constància que només en volem dos, eh!!), però ens han dit que no; que ja li han dit que no a molta gent i que ara no seria just que a nosaltres ens diguéssin que sí! Entenc els propietaris i respecto la seva decisió! Almenys ara ja ho sabem i no continuem fent-nos falses esperançes.

I per tant ara que som de vacances al poble de l'austríac torna a començar la búsqueda, els passejos per les urbanitzacions properes en busca de terrenys interessants, les xerrades esporàdiques amb la veina, que treballa a l'ajuntament i és la nostra font d'informació!

Els nostres requisits:
1. Que sigui prou gran per tenir-hi un jardí. Parlem d'uns 1000m2
2. Que no hi hagi molt de soroll
3. Que sigui prou lluny dels sogres. Com diuen, que un necessiti un abric i les sabates, que no hi puguis anar amb les sabates d'estar per casa!

A veure si trobem alguna cosa interessant ja que tenim ganes de tirar aquest tema endavant!

P.S: hem trobat un terreny que ens agrada i que està molt bé, ja hem parlat amb la propietària, però per mala sort algú n'ofereix més. A veure si podem igualar l'oferta i quedar-nos-el! Avui en sabrem alguna cosa!

2 comentaris:

Finestreta ha dit...

Què doncs, hi ha hagut sort? 1000 m2 és molt eh! Jo he crescut en una casa amb terreny de 1100 m2 i al final els meus pares estaven cansats de tan jardí, perquè porta molta feina!

nerona ha dit...

mmm, sí, tens raó, 1000 m2 són molts, però volem tenir un hortet i una mica de jardí... tot i que ens portarà molta feina!!
Ara, primer hem de trobar un terreny!