dilluns, 12 de setembre del 2011

vida avorrida

No escric al blog perquè no sé què escriure! Fem vida normal, quedem amb amics, sortim amb la bici, anem a comprar... de fet la única preocupació que tinc són els 5 Kilos de més que tinc, i lo dèbil que sóc pel que fa a fer dieta.
No puc fer dieta ni un dia! Estic acostumada a menjar xuxeries, patates de tant en tant i a menjar bastant durant els àpats, i tot i això fins ara no m'engreixava! Però amb la medicació això s'ha acabat!, i ara no aconsegueixo treure'm aquests 5kg de més! Començo a estar fustrada!

4 comentaris:

Anna ha dit...

Tranquila Nerona, l'important és no engreixar-se més. 5 kg no són res i quan estiguis en plena forma ja els aniràs perdent!
Tu segueix anant en bici i fes tot l'esport que puguis.
Un consell: no compris xuxes, així no podràs caure en la tentació quan et vinguin de gust a casa.

Finestreta ha dit...

Res de xuxes! jajaja. No t'agraden les verdures? A mi és que m'agrada molt gairebé tot el menjar, i sempre m'organitzo per mejar a base de verdures i amanides durant la setmana, i el cap de setmana menjar pastes, dolços i el que sigui. I em funciona prou bé! Podries provar-ho!

Anna ha dit...

No em parlis de dietes que em tenen negra!! Aiiiis!!

nerona ha dit...

A mi ja m'agrada menjar verdura i fruita! el que passa és que a vegades pico entre hores, i per tant al final acabo menjant massa!