dimarts, 8 de novembre del 2011

dels nervis

Estic supernerviosa per demà! Demà vaig a fer les pràctiques a una planta, tal i com us vaig explicar fa uns dies; estic nerviosa per com anirà i per com dir-los que m'han desaconsellat treballar de nits per raons de salut mental! Sona tant malament. Crec que al dir que no puc treballar de nits em posarà en desavantatge respecte l'altra infermera.

I no paro de pensar-hi en tot el dia. En parlo amb l'austríac, truco a ma mare més sovint de lo habitual i el tema de conversa sempre és recurrent.
Ja sé que no em puc queixar, que com a mínim tinc feina, i teòricament puc triar entre dues plantes i tot; i a més a més no és la fi del món, només és una feina i també podria canviar de feina si fós necessari. Sé que haig de posar per davant la meva salut mental abans que la feina, però fins i tot em plantejo treballar de nits per poder estar en una bona planta, tot i arriscar la meva salut.

Ja us diré com ha anat!

4 comentaris:

Anna ha dit...

Què hi ha que valgui la pena arriscar la teva salut? Jo diria que res.Sé que és super difícil però no t'hi capfiquis, com bé tu dius, tens una feina i a males, sempre es pot canviar, no?

nerona ha dit...

Ja ho sé, però el problema és com els hi planteges a la feina sense que es pensin que estàs com un llum.
Però tens raó en què lo pitjor pot ser que :
1- em diguin que haig de treballar de nits, i que jo estigui malament i decideixi canviar de feina
2- que em toqui treballar de nits i a la planta on jo no vull, i per tant sempre puc canviar de feina.

Vaja, que tot pinta molt bé! :)

Ingrid ha dit...

holaaaaaaaaaaa!! fa masa temps que no et llegeixo!!! i em moro de ganes de saber com estàs a la feina, com està en pau, com va anar a NY!!!!!!!

nerona ha dit...

Ingrid, a veure si tu també ens expliques de la teva vida!!
A NY hi anem la setmana vinent... vaig escriure que faltaven 12 dies però és que em vaig equivocar ja que l'austríac marxa abans que jo per feina i ens trobem allà!