divendres, 10 de febrer del 2012

estem en hores baixes

A la feina continuo igual, sense gaire motivació.
Per acabar-ho d'adobar en Pau des de dimarts que està malalt, i enlloc de curar-se sembla que cada dia estigui una mica pitjor i que dormi més malement.
Ahir vaig treballar de nits, i al acabar he hagut de quedar-me desperta cuidant en Pau, perquè per més INRI l'austríac també s'ha posat malalt.
Amb els pares de l'austríac vam quedar que vindrien demà per així nosaltres poder anar a la fira de la construcció que es fa a Salzburg, però amb el panorama que hi ha, doncs sembla que haurem de quedar-nos a casa. I l'austríac només diu que si vénen els seus pares es posaran malalts, i potser seria millor que no vinguéssin. Però per altra banda hem de pensar què és el que ens ajudaria. Jo només sé que porto gairebé 30h desperta i que només de pensar en la nit que ens espera ja tremolo.
I sincerament, no penso ni m'importa gaire si els sogres també es posen malalts. Jo necessito ajuda. I també hi ha una possibilitat: potser els sogres no es posaran malalts!! No són persones immunodeprimides!

2 comentaris:

Anna ha dit...

Tela quin panorama noia! Però bé, ja se sap que aquestes coses passen però per sort, tal com venen s'envan!

Molts anims!

Anna ha dit...

Espero que ja estigueu millor i que hagis pogut dormir. Aquí a Suècia també hi ha com una mena de fòbia al contagi. Tan bon punt els nens es posen malalts, desapareixen sogres, amics i veïns...
Ànims!