dimecres, 12 de setembre del 2012

Els canvis!

D'aquí a poc la nostra vida canviarà per complet... - marxem de Salzburg per anar a viure al poble de l'austríac! - deixar la feina!!! (ué, ué, ué!! deixaré de veure la malcarada de la jefa!) - hem de trobar un pis de lloguer! - buscar arquitecte, fer plànols de la casa!! Fa tant temps que espero aquest moment! - en Pau ja no serà l'únic rei de la casa! I és que tot això és degut a que: ESTIC EMBARASSADA!!!! Tot ha anat molt més ràpid del que ens esperàvem! Estem molt i molt contents!!!!

9 comentaris:

Anna ha dit...

FELICITATS!!! Me n'alegro molt per tu, de debò! I això que només ens coneixem cibernèticament ;-)

Anna ha dit...

Ostres!! És el tercer blog que entro i pam! Totes amb sorpesa! Moltes felicitats maca! Quina il·lusió!! :)

nerona ha dit...

Gràcies!!!!

kira permanyer ha dit...

ostres, la millor noticia el canvi de casa (soc cul inquiet jo, m'encanta!) i sobretot tenir una personeta desitjada dintre teu... FELICITATS!

Kuroi Neko ha dit...

Caram, doncs estant embarassada potser em podries donar algun consell!
Enhorabona per tots els canvis!

Teresa ha dit...

Enhorabona!! a veure si expliques més cosetes. Una abraçada

Finestreta ha dit...

Guapa felicitats! T'he intentat escriure un mail però me'l torna i no s'envia bé, has canviat d'adreça? Escriu-me tu quan puguis! Una abraçada!

Finestreta ha dit...

Per cert, que fort! M'han esborrat els dos blogs i ara a la meva antiga adreça de blog n'hi ha un altre!!! Estic perplexa, em poso a fer un màster que no em deixa temps per escriure, i me l'esborren?! :(

Anna ha dit...

Nerona guapa!! Gracies per donar senyals de vida :) Jejeje de moment amb proutes feines ser dir 3 frases però poc a poc ....

Finestreeeeeeeta!!!! Tu també ho estas!! Quina por això de que t'esborrin el blog perquè si ...