dimarts, 20 d’agost del 2013

la constància no ha sigut mai el meu fort...

bones, si, segueixo aquí. De fet no sé si algú encara em segueix llegint... de fet mai no he tingut gaires seguidors, però m'és igual... estic contenta amb la gent que em llegia La constància no ha sigut mai el meu fort... ho sento!! El resum dels últims mesos: - ja vivim en un poble de vaques (això és el que diu una amiga espanyola meva que viu a Salzburg, jeje) - la clara ja és aquí!! El part ... llarg, però va anar bé! Ja té 4 mesos, i és una santa!! Plora tant poc!! però em sembla que serà encara més tossuda que en Pau - En Pau s'assembla tant a mi pel que fa al caràcter.... uffff, Déu ens agafi confessats!! És tant tossut!!! - Al final no ens farem cap casa, sinó que ens en renovarem una que és propietat dels sogres!! Em fa molta i molta il.lusió!!! Si tot va bé d'aquí a un any ja hi viurem!! Ja penjaré fotos - Amb l'austríac hi ha hagut alts i baixos... ara estem millor! - la sogra continua tocant el que no toca... però s'ha d'aguantar, perquè també ajuda molt i molt!!!!!

5 comentaris:

Anna ha dit...

Ostres, espero que el comentari no surti dues vegades perquè a la primera m'ha donat error ... quan aprendré a copiar per-si-les-mosques ...

Que bé que hagis passat per aquí a donar senyals de vida :) i moltes felicitats per la Clara i la futura casa renovada, s'et veu molt feliç!

En quan al Pau ... no et queda més que tenir paciència :P

Un petonas!!

Teresa ha dit...

Enhorabona per tantes novetats! La Clara i la nova vida al camp!!

Anna ha dit...

Què bé que tornis a escriure! Moltes felicitats per la Clara i pels plans de futur. Nosaltres també estarem en obres durant la tardor, fa molta il.lusió!

Ingrid ha dit...

a veure si podem continuar amb els nostres blogs! ahir vaig escriure una entrada al blog a veure si m'animo a seguir i veig que tu també!!! Ole, ole En fi, moltes felicitats i et seguiré per aqui! pomaipera

nerona ha dit...

Merci a totes!!! Us llegeixo encara que no comenti gaire pels blogs!! ho sento!

Anna, quines obres fareu a la casa??