dilluns, 23 de setembre del 2013

Aparells electrònics a casa...

Podem dir que a casa acumulem bastants aparells electrònics... 2 portàtils, ipad, els mòbils amb connexió a internet, i l'últim aparell en arribar ha sigut un e-book, i haig de dir que n'estic encantadissima! Em passo bastant temps amb la clara donant-li el pit, intentant que s'adormi, i fins ara intentava llegir (mentre donava el pit) però era bastant difícil, perquè el llibre es tancava... i amb e-book ja m'he polit un totxo en 1 setmana! I això que tingui llum és fantàstic!! Feia 2 anys i mig que no llegia al llit!!!!

5 comentaris:

Anna ha dit...

Jo també tot just fa una setmana que he estrenat un kindle i estic encantada! Tot i que no és la mateixa sensació tenir un llibre entremans, és súper pràctic: pesa poc, el pots agafar amb una mà, t'hi caben tots els llibres que vulguis (ideal per quan viatges).
Per cert, pots accedir a gaires llibres en català des d'Àustria? Jo no gaires, és l'única pega que hi trobo. Hauré de carregar quan baixi a Bcn.

Anna ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
nerona ha dit...

he eliminat el segon comentari perquè era el mateix que el primer de l'Anna.

De fet només m'he baixat 2 llibres d'en Ken Follet en castellà i un llibre sobre eduació infantil en alemany.

M'agrada molt perquè en alemany hi tinc un diccionari, i quan clico sobre les paraules vaig al diccionari. Crec que va bé per apendre idiomes. El diccionari d'alemany ja estava instal.lat, els d'altres idiomes s'han de compar.

Depèn del país on et trobis que puguis comprar més llibres en català? (ebooks) o em parles dels llibres impresos?

A Salzburg anava a la biblioteca i tenien bastants llibres en castellà, però en català cap ni un! Però un semestre van ofertar català a l'escola d'adults a Salzburg, llàstima que no hi hagués prou gent interessada i el curs finalment no es va fer.

nerona ha dit...

Anna, podries fer un post comentant els últims llibres que has llegit... jeje

Ingrid ha dit...

oh!!! doncs a mi que no m'acaba de fer el pes... crec que em cansaria de llegir davant una pantalla