dijous, 21 de febrer del 2008

No m'ho mereixo

Odio que perquè fa molts anys algú no em va tractar com em mereixia ara n'estigui pagant jo les conseqüències. I aquesta persona fa com si res no hagués passat. 
Odio sentir-me com una merda quan no m'ho mereixo, perquè aquesta persona no tenia dret a dir-me tot el que m'ha dit durant anys, i tot el que no ha fet. 
Però n'hi ha que no entenen que la passivitat també és una manera de fer mal. 

5 comentaris:

Ingrid ha dit...

no sé què et va dir i tampoc sé què és el que no fa, però crec que potser si li dius et treuràs un pes de sobre i la persona en qüestió sabrà el mal que fa.
També pot no dir-li res i oblidar-te del tema.
(en se molt d'aconsellar sobre la vida dels altres, jejeje, si estiguès al teu lloc potser no faria res del que et dic a tu)

nerona ha dit...

Aquesta persona ja ho sap. Però tot i que quan li vaig dir no va mostrar cap tipus de remordiment ara intenta actuar d'una manera diferent, intenta arreglar les coses, fer el paper que sempre li ha pertocat. Però per mi és massa tard, o no, perquè la vida és molt llarga...
Però aquesta persona es protegeix de tots i de tothom, i no es deixa conèixer, però jo sé que és una bona persona, i me l'estimo, encara que per activa o per passiva m'hagi fet molt de mal.

A vegades això és el que em fa més ràbia, que tingui una influència sobre mi!!!!

A mi a vegades també m'és més fàcil aconsellar en la vida dels altres que trobar una solució en els meus propis problemes!!!! Però gràcies per llegir-me i per donar-me un consell!!

Finestreta ha dit...

Sí tens raó, la passivitat també pot fer molt mal, o el callar, o el no fer alguna cosa quan calia fer-la...

Nerona no sé qui t'ha provocat això... I segurament no sé com et sents, però si necessites parlar ja saps on m'has d'escriure...

Una abraçada

peperines ha dit...

animat dona no hi ha mal que cent anys duri.
Ell s ho perd

nerona ha dit...

Tranquils, que tot i el post un xic més tristot, estic bé, contenta.
Aquest cap de setmana finalment hem estat a viena. Escriuré aviat. Avui i demà no ho crec, que treballo de nits!