dissabte, 2 de febrer del 2008

Resum de la setmana

Aquesta setmana ha sigut un xic estranya... jo em pensava que ja estava més bé, però no. No sé què em passa, però com més festa tinc, estic menys motivada per fer coses. 
Sona el despertador aviat, i jo ni el sento... el meu cos diu que ja en tinc prou de dormir allà les 10, aixeco el cap, veig la claror a través de la porta i em pregunto què m'espera d'interessant allà fora... i m'hi torno a girar fins a la una!!! 
Llavors m'aixeco nerviosa perquè penso que ell deu voler menjar, i que ja que tinc festa, jo hagués pogut preparar el dinar. 

No es queixa. Com sempre. De fet ell mai no es queixa. De fet està preocupat, i diu que no em puc queixar del temps, perquè el sol hi ha sigut durant tota la setmana. 

I té raó. I de fet, només tinc ganes d'estar contenta i motivada per ell, perquè per mi m'és igual.

Aquesta setmana vaig al metge. No tinc ganes d'anar-hi, però ja no em queden gaires més pastilles. Però tampoc no sé si vull continuar prenent-les, perquè sento alguns efectes secundaris, poc importants, però ja que tampoc no crec que les pastilles m'ajudin molt... 

Sento si no actualitzo més sovint, però és que durant la setmana no és que hagi sigut gaire interessant!!!  

3 comentaris:

juditH Estradé ha dit...

En part t'entenc, jo també m'aixeco tard pq no tinc gaire cosa a fer i, en el meu cas, fins avui de sol poc.
T'aconsellaria que intentessis buscar alguna activitat a fer, no tots els dies, però que et fes il·lusió, jo quedo de tant en tant amb una amiga per parlar, anar al cine, i potser, anirem a nadar un dia a la setmana. Tot i que crec que la millor activitat és treballar sempre que a la feina t'hi sentis bé.
Molts ànims!

Anònim ha dit...

Hola nerona!

Escolta i tu vas a córrer? Em sembla recordar que una vegada vaig lelgir que anaves a correr alguns dies a la setmana... Encara ho fas? Jo ara ho faig i em va molt bé per treure cabòries i sentir-me millor... L'esport sempre va bé per això...! No?

Espero que estiguis passant un bon cap de setmana!

nerona ha dit...

Si que fa un temps anava a córrer, però quan va arribar l'hivern i les primeres nevades ho vaig deixar córrer...

Ho hauria de tornar a fer...!!!!

Haig de trobar alguna motivació que em faci aixecar del llit els dies que tinc festa!!! De moment encara vaig a treballar de bona gana, que ja és molt!!

Merci pels consells!!!!!

Aquest és un cap de setmna Ikea, vam anar a comprar un armari pel lavabo i un pel rebedor... a hores d'ara encara ens queda el de l'entrada per muntar!!! El pis és un caos....