dilluns, 10 de març del 2008

cuidar els detalls

El cap de setmana a Viena em va agradar perquè vam poder anar de botigues, i amb això em refereixo a no anar a les típiques botigues del grup Inditex (Zara, Massimo Dutti, ...), H&M o sigui per poder anar a petits comerços, on potser el preu si que és més elevat però tenen roba de dissenyadors joves, o si més no roba més variada, no per les grans masses... 

Aquí a Salzburg puc dir que no m'agrada gaire anar a fer shopping, potser perquè per mi sempre ha sigut una cosa més social, és a dir, anar a mirar botigues com a una excusa per quedar amb una amiga per xerrar!!!! No sé si és perquè aquí les amistats no són abundants o perquè la roba diguem que no és molt del meu estil, no m'he comprat gaire res... 

Però a Viena vaig arrasar... i a la primera botiga!!!!!!! Una samarreta, un vestit (d'estiu) i un bolso de pell... i com diria la Finestreta, jo també vesteixo del sud!! Em sembla que faré un post apart amb els bolsos i les sabates!!! 

Però el que més em va agradar va ser que en aquesta botiga, petita, familiar, enlloc d'encolomar-te la típica bossa de plàstic /paper com a les grans cadenes de botigues, em van donar una bossa de roba, tipus bandolera, per anar a comprar o simplement com a una bossa!! Ho vaig trobar una idea molt original i una manera de cuidar els clients!!!! I també de ser ecològic!! Jo encara no acabo d'entendre com a Espanya i Catalunya encara no ha quallat això d'anar a comprar amb bosses de roba!! Estic farta de tenir un armari/calaix plena de bosses, que no serveixen per res!!!!!

I que no sigui dit, us penjo una foto de la bossa!!!


2 comentaris:

Finestreta ha dit...

Apa que bé, vinga a vestir del sud, així m'agrada, que els colors alegren la vista! Així doncs faràs post de bosses i sabates? Sí!!! Si-us-plau!!!

nerona ha dit...

sí, sí, el blog tindrà una mica més de vida i deixaré de parlar d'estar trista i tot plegat, perquè estic molt millor... i també vull explicar una mica les costums d'Àustria!!!