divendres, 5 de setembre del 2008

Frauenministerium (Ministeri de les dones)

Porto dos dies de més baixón emocional. Ais, i també tinc festa. Com sempre aquestes dues coses en mi van molt relacionades... sempre que em quedo a casa volent posar ordre al caos que m'envolta i que ha crescut després de les vacances, casament, escapada curta a casa i tornar a començar... 

Per tant he tardat una setmana i mitja a posar una mica d'ordre a casa. I perquè dic he tardat i no hem tardat?? I és que això de fet podria ser una bona base per a una denúncia...

I és que a Àustria existeix el Frauenministerium, que vindria a ser com el Ministeri de les dones, i fins i tot hi ha una llei aprovada per a la igualtat entre els dos membres de la parella en relació amb les feines de casa!!!! 

Jo sincerament ho trobo desproporcionat!! Si ell no fa res a casa, doncs se'n parla i s'intenta solucionar, però d'aquí a anar davant del jutge... 

I quina serà la sentència??? Planxar camises durant un mes????!!! Aquesta seria la pitjor de les coses per mi!!

3 comentaris:

Ingrid ha dit...

jajajaja, és senzillament genial! supos que les dones ja fartes de fer la feina de la casa soles tenen aquest recurs! Imagina't un home a la feina:
- "jefe demà necessito tenir el dia lliure per un judici"
-" un judici? què t'ha passat?"
- "la meva dona m'ha denunciat per negar-me a rentar els plats"
En fi, jo el tema caos de casa és una mosra del meu caos personal.
Si tinc el cap fet un embolic m'és impossible ordenar la casa per més que m'hi posi, no acabo de fer-ho bé, però si estic centrada i amb les coses clares... llavors en 10 min ho tinc tot enllestit.
Com ha anat el casament? ja ets sra. de?

Finestreta ha dit...

jajajajajajaja, milor fer el wàter tot un any!!!

Sí,tens raó, això s'ha de solucionar parlant-ne, però crec que de vegades nop és tan fàcil...

No ho sé, de totes maneres, espero que no et toqui pringar massa...!

I tu, ja estàs millor?

nerona ha dit...

Ingrid, el casament ha anat molt bé!!! Hi va haver molt bon rotllo des del primer moment... Fins i tot els músics tenien por, perquè veien que ja hi havia molt d'ambientillo!!

Finestreta, millor... vaig a dies... Em sembla que estic millor i llavors parlo d'un tema amb algú i començo a pensar i no sé perquè però m'ensorro!!