dimecres, 13 de juliol del 2011

el curs de fotografia

El curs de fotografia de l'últim cap de setmana va anar bé, fins i tot diria que molt bé! Erem un grup de vuit persones, sis dones i dos homes més els professors, i em va agradar molt l'ambient distès del curs, el bon rotllo entre nosaltres, les bromes constants que ens fèiem. Fins i tot jo em vaig atrevir a fer alguna broma en alemany, cosa que no havia fet mai!

Feia molt i molt de temps que no em sentia així. Així de còmode amb mi mateixa i així de segura. Va ser la primera vegada en què he fet una cosa per mi, encara que el meu cap estava sempre pendent d'en Pau i sempre escrivia alguns missatges per saber com els hi anava als homes de casa!

En Pau des de fa un parell de setmanes dorm tota la nit i a aquest últim cap de setmana també va ser així! Ell va beure's biberons i jo em treia la llet amb el tirallets i la llençava. Haig de dir que estic sorpresa perquè tot ha anat tant bé! En Pau és un nen tant poc complicat!

I en el curs de fotografia he après molt, i ara el que em toca és practicar molt i comprar-me un trípode, ja que en tinc un de molt i molt dolent per la càmera que tinc! S'ha acabat això de fotografiar amb el programa automàtic!

P.S: l'austríac diu que haig d'escriure que tinc un home molt i molt bo!! I de fet té tota la raó del món!

Us deixo unes fotos del curs:









4 comentaris:

Anna ha dit...

Quines fotos més xules!!! Què guai que hagis fet aquest curs i tot hagi anat bé amb en Pau. Tant de bo jo de tant en tant també em decidís a fer alguna cosa per mi mateixa que durés més de 24h...

Anna ha dit...

Aii com m'agradaria saber fet fotos així!!

M'agrada veure' tant i tant bé! :)

Ingrid ha dit...

tINC MOLTES GANES DE VEURE ELS RESULTATS D'AQUEST CURS!

nerona ha dit...

Anna, vinga, espero que estiguis disfrutant les vacances per catalunya, i que algun dia facis alguna cosa per tu també!!!!

Anna, tu també pots fer fotos així!! A mi també m'agrada estar tant bé!!!!

Ingrid, ja els aniràs veient mica en mica!!