dissabte, 20 d’agost del 2011

Som el que mengem!



Quinoa, bulgur, amaranth... són uns dels ingredients que utilitza la famosa (a Àustria) Sasha Walleczek. Aquí es va fer famosa pel seu programa "Du bist was du isst" (Tu ets el que menges), en què ensenyava a persones amb uns quants quilos de més a aprimar-se amb el seu mètode, que principalment es basa en alimentar-se correctament, sense prescindir de cap tipus d'aliment com hidrats de carboni.

Després del mètode Walleczek va sortir el llibre "Die Walleczek Methode, das Kochbuch" (Les receptes del mètode Walleczek), i ara ha tret un nou llibre: "Schlank mit der Faustformel" (Aprimar-se amb la fórmula del puny), que es basa en menjar a cada àpat com a mínim dos punys de fruita/verdura, un puny d'hidrats de carboni i la mida de la mà de proteïnes. Es tracta d'un programa de quatre setmanes, i de fet no és cap dieta, perquè pots menjar de tot, però amb moderació.

A més a més, intento fer una mica d'exercici cada dia, encara que només sigui caminar! M'haig de treure els cinc quilos de més que tinc!

2 comentaris:

Sophia Blasco ha dit...

La alimentació variada i completa amb cap aliment prohibit és la millor opció.
Per si t'ajuda, et recomano l'article 'Com perdre pes': http://coachingpersonal.cat/2011/05/15/vull-aprimar-me/

nerona ha dit...

Sophia, tal i com tu dius és millor fer un canvi d'estil de vida: millorar l'alimentació i fer exercici físic, així aconseguirem mantenir el nostre pes, sinó es pateix l'efecte io-io!