dilluns, 31 d’octubre del 2011

canvis

Aquesta setmana tinc hora al metge. Estic bé, de fet feia molt de temps que no estava tant bé, però com sempre hi ha un PERÒ. A Alguns els hi semblarà una tonteria, però jo no estic còmode amb aquests quilets (que ja en són uns quants) de més! Vull canviar la medicació; vull continuar estant bé podent menjar com ho feia abans, i no com ara, que estic vigilant constantment i a més a més m'engreixo igualment. No veig una recompensa a l'esforç que faig.

I la setmana vinent vaig a fer unes pràctiques a una planta d'infermeria a veure si m'agrada per començar a treballar a partir del gener. De fet no em deixen triar gaire: només hi ha 2 llocs vacants al gener, i en un dels dos en principi ja sé que no hi vull anar per 2 raons: 1- és una unitat intensiva i a mi no m'agraden les unitats intensives, no m'agrada estar continuament en tensió i pensant que en qualsevol moment el pacient pot tenir un altre infart cerebral i que jo hauré de reaccionar depressa! 2- sé que la cap d'infermeria de la planta no és gaire bona; mala organització dels horaris, i per tant no en tinc ganes d'anar-hi!
L'únic problema és que hi ha una altra infermera que també vol treballar a la mateixa planta que jo; per tant la jefa de planta haurà d'escollir!

A veure com va tot!

2 comentaris:

Anna ha dit...

Espero que et donin el que demanes! I si no, no hi ha vacants en algun altre hospital?
En quant a la medicació, si és l'únic efecte secundari que notes, ja pots estar ben contenta. N'hi ha de molt pitjors! També és cert que hi ha alguns anti-depressius (el anomenats d'ultima generació) que més aviat treuen la gana i per tant fan que t'aprimis. No sé quin t'han receptat a tu...
Sort!

nerona ha dit...

Ja m'he preparat mentalment per la pitjor situació, que seria treballar a la planta que no m'agrada, i al final sé que tampoc no serà tant hororrós! (o això espero)
No vull canviar de feina perquè en Pau va a la guarderia de la feina, i per tant hauria de buscar una altra guarderia i a Salzburg és molt i molt difícil!

Pel que fa la medicació espero poder trobar una solució... de moment avui ja he anat a córrer, tot i que després m'he menjat moooltes galetes :(