divendres, 25 de gener del 2008

Em desesperes...

Sé que no t'agrada parlar d'aquest tema perquè llavors per mi és un drama, i em poso a plorar, i tu no ho vols això. Però jo necessito parlar-ne, perquè el tema continua rondant pel meu cap, per tant no és un tema tancat, encara que a tu no t'agradi. 

I ahir vaig treure el tema amb el meu amic argentí, i com que a vegades tinc memòria selectiva volia tornar-ne a parlar, per sentir la teva opinió, per saber si jo interpreto el que vull, o només recordo el que m'interessa. 

Però tu et poses a la defensiva, amb els braços creuats, i em respons, però que si vull canvies d'opinió si això és el que jo vull sentir. 

I em desesperes quan em dius això. Perquè aquesta vegada no en volia fer cap drama, i he tret el tema amb normalitat. I em dius el que jo vull sentir, perquè tu no em vols veure plorar més, perquè no vols que t'amargui més amb aquest tema. I em fas posar de mala llet, perquè jo només vull saber què és el que tu penses, independentment de mi... i per mi és com si t'en fotessis de mi quan em dius que canvies d'opinió, com aquell qui canvia de camisa!!!! 

4 comentaris:

juditH Estradé ha dit...

Li has dit això a ell? A vegades, dir les coses tal com surten poden fer mal, però no dir-les fan mal a llarg termini.
Intenta parlar-ne amb ell sense plorar, que vegi que estàs fent l'esforç.

nerona ha dit...

Avui n'hem tornat a parlar... i m'ha dit que ha vist que parlàvem de coses diferents!!!

Finestreta ha dit...

A mi tamb´em desesperen els persones que no volen discutir... A mi no m'agrada discutir, a ningú li agrada, però si hi ha algun problema bé s'ha de aprlar fins que es resolgui no??? Paciència!

Ingrid ha dit...

Mentres en podeu parlar tots dos i tots dos en tingueu ganes és bona senyal. És normal que tu en vulguis parlar i també és molt normal que a ell li engoixi la situació. Quin parcal.
Ja ens aniràs dient com evoluciona.
No et desanimis!!