dijous, 17 de gener del 2008

Maneres subtils de dir les coses...

Conversa telefònica amb la "sogra" fa dos dies: 

Jo: Eis bones, sóc jo. Estem a l'Ikea mirant coixins pel sofà, i no ens acaben de convèncer. Volia preguntar-te si és molt difícil cosir fundes pels coixins. (Ella té una màquina de cosir).
(És a dir: que m'ajudaràs a cosir les fundes???)

sogra: Home, doncs si que és difícil. Perquè no preguntes a l'Ikea si també cusen??? (És a dir: mira xata, t'he cosit la vora de dos pantalons, però tampoc no et passis eh!! Que no sóc ta mare!!!)

Jo: Ah, vale, si, no hi havia pensat. (Mira-la ella com em diu que no subtilment!!!). 

Per cert, he comprat dos metres de tela de colors per cosir les fundes dels coixins aquest cap de setmana!!!!! Ja veurem qui guanyarà!!!


7 comentaris:

Teresa ha dit...

Ui aquest tema és xungo xungo. Jo odio cosiri no en sé. Ma mare és professional, i ma sogra ni se m'ha passat pel cap demanar-li. Ella diu que li agrada pero he vist el que ha fet i no en sap. Està mal fet, les puntades tortes i molt barroeres. Total, ho acabo fent jo malament pero no he de demanar favors. Abans hi havia una amiga que em va cosir un parell de vores, super be... pero ara és fora.

Finestreta ha dit...

Jajajajaja... Però ara digue'm que no ho has fet mai tu... Això de fer-te la longuis...

El pitjor és que jo ho faig semrpe, sense voler, realment moltes vegades no hi caic en que puc ajudar... I clar, quedo fatal!!!

Somiador ha dit...

sempre et queda la opció que repetiu la mateixa trucada, però enlloc de tu la teva parella. Potser l'àmbit d'influència sigui major!

Ingrid ha dit...

jajaja o simplement demanar-li que t'ensenyi com funciona la màquina de cosir perquè reconeixes que sola no pots. Potser la seva vena de mare la conmou. Potser.

nerona ha dit...

No si estic segura que m'acabarà ajudant... i també entenc que no li vingui de gust cosir coixins quan els pots comprar ja fets...

Teresa: ella es va oferir a cosir-me la vora d'uns pantalons... i n'hi vaig encolomar uns altres!!

Finestreta: jo fer-me la longuis??? segur que si, però ara no ho recordo... Però si que sovint dic que si que ajudaré a algú i després potser em cago amb tot perquè no me n'he sapigut escaquejar!!

Somiador: Passo que truqui el meu xicot... però segur que ella ho faria tot per el seu nen....

Ingrid: Jo havia pensat el mateix!!! No és tenir tant de morro com dir-li : que m'ho pots cosir???

Finestreta ha dit...

Hola!!! Escolta'm, que vas rebre l'e-mail que et vaig enviar a l'adreça que em vas dir...?

nerona ha dit...

Finestreta, ja t'he contestat!!!