diumenge, 31 de maig del 2009

Respect!

Aquesta setmana vaig tenir un curs de formació d'un programa informàtic que utilitzem a l'hospital... en general em va semblar bastant avorrit i no em van ensenyar gaire res de nou, cosa que trobo normal si ja fa 2 mesos ben bons que hi treballo, i havent superat els dies en què he treballat sola...

Una cosa però, si que ens la van repetir, i és que hem de ser respectuosos, i que tinguem al nostre abast una eina que ens dóna la oportunitat de tenir accés a la major part de l'historial mèdic de la gent, no és correcte xafardejar, mirar, imprimir o explicar aquesta informació. Encara que siguin coneguts, amics, veïns o companys de feina!!! 

I és que aquest programa és la òstia i ho registra tot, qui ho ha mirat, imprimit... i més d'un treballador l'han despatxat per mirar el que no li tocava!!! 

Trobo per exemple molt fort que companys de feina mirin el teu historial perquè saben per exemple que has estat a la planta de ginecologia ambulant, i volen saber què ha dit el metge!!!

Per tant també ens han insistit molt que mirem que sempre que no treballem amb l'ordinador de sortir del programa, així altres companys no podran fer de les seves sense ser descoberts!