dimarts, 21 de juny del 2011

alguns dies en compensen d'altres...

Avui s'ha quedat adormit al pit de lo cansat que estava. No m'agrada, però de tant en tant no està malament no haver d'estar una hora de rellotge cantant "què li darem al noi de la mare" i explicant el conte dels "3 porquets"!

M'agrada que les coses siguin fàcils.

Per cert, m'he apuntat a un curs de fotografia!!! Tot un cap de setmana, l'únic que encara no sabem com anirà serà donar el pit durant tot el dia (per sort tinc un tirallets elèctric) i per tant donar 3 biberons!!! Per sort els dos homes de la casa vénen amb mi, i sempre puc acabar donant-li la teta!!!

Estic contenta de fer alguna cosa per mi.

Feia molt i molt de temps que no em sentia tant bé, tant estable, tant jo. Sé que hi haurà dies de tot, però ara estic tant bé que amb la psicoterapeuta hem quedat que no la necessito més de moment.

2 comentaris:

Anna ha dit...

Me n'alegro! És important tenir temps per una mateixa! Aviat ja li podràs donar farinetes a en Pau i no serà tan dependent de tu!
Al final, prens medicació?

nerona ha dit...

Anna, ja hem començat amb les papilles!! I tal i com pots llegir en el següent post si que estic prenent medicació i estic bé!! i molt contenta d'estar bé!