dilluns, 30 de juny del 2008

coses perdudes...

Des que literalment em vaig carregar l'ordinador penso en tota la informació que hi havia: episodis de grey's anatomy de totes les temporades, cançons recopilades durant anys i sobretot fotografies. 

Les fotos que he perdut i que molt probablement no podré recuperar mai són el que em fa més mal... Fotos de la família, vida a Itàlia, companys de feina, l'últim aniversari a Londres, fotos de Salzburg... 
I les últimes que hi vaig afegir: les de la despedida de soltera!!! Només cinc dones, "la núvia de l'any ", una visita a un Sex Shop molt interessant!! I sobretot fotos molt divertides!!!!! 

Sé que puc haver perdut totes aquestes imatges digitals, que mai no imprimeixo, que no són en cap àlbum dels d'abans, per assentar-te al sofà i girar les pàgines... però tot i que no podré recordar cada una de les imatges, sé que són al meu cap, i que de mica en mica les aniré recuperant!!!!

Però com sempre segur que tindré una memòria molt selectiva!!!!

2 comentaris:

... ha dit...

Ohhh quina ràbia grrr!!!
Bé, a partir d'ara vas fent mini albums d'aquells del Kaufmann i sempre ho tindras més a mà.

No tenen còpies les amigues??? ohhhhh :O

Ànims Nerona, encara hi ha molta vida i mooooooltes coses a viure i més fotos per tirar. Això és el què compta en realitat, oi? La resta és passat.

Una abraçada!

Noctas ha dit...

Em va passar el mateix amb el meu Pc. Tenia tot de música recopilada i patapumm!!!a pendre pel cul i ja no et dic res de les fotos...quina ràbia. En fi que ja tinc ordinador nou. Crec que la mort del pC bé valdria una cerimonia d'enterro..saludus