dimarts, 16 de juny del 2009

Somnis

Ja és la segona nit que somnio alguna cosa que em fa estar nerviosa i que per tant no em deixa dormir. Dóno voltes al llit continuament, i quan m'aixeco per anar al lavabo controlo quina hora és i quanta estona encara puc dormir...

I l'endemà no recordo què he somiat, però estic neguitosa i no he descansat. Potser és pel fet que he deixat la medicació de cop i volta, tot i que no ho hauria d'haver fet! Però ja se sap que els que som al ram de la sanitat som més llestos que ningú i fem el que volem!

I aquesta última nit he dormit bé, avui que no m'havia d'aixecar d'hora, que podia estar fent el gos tot el dia! Potser quan em desperti a la nit hauré d'escriure el que somnio en una llibreta o un tros de paper encara que siguin un parell de paraules clau que m'ajudin a recordar!

3 comentaris:

Les Coses són com Som ha dit...

donc no estaria malament!!!

Nits ha dit...

Hola Nerona.
M'he tornat a posar a escriure i mica a mica vaig visitant a antics amics blocaires. No ho tornaré a fer desde Nitsdexopsuey, però he obert un altra bloc. Necessitava canvi d'aires. Si mai vols visitar-me, estas convidadíssima, és que sovint quan et llegeixo em recordes tant a coses que me passen a mi...

Per exemple en aquest post, doncs jo quan tenia tanta ansietat dormia poc i alguns somnis o idees m'angoixaven molt i donava voltes i voltes, i llavors em passava igual, ni tant sols recordava què havia pensat ni somiat, pero de nit em semblava important.
I això del medicament, si pogues t'estiraria les orelles, tu ja saps que sempre hi ha efectes secundaris. Jo quan me'l deixo de prendre 2 o 3 dies estic ben marejada...vigila, eh?!

Espero que estiguis bé :)

Enkeli ha dit...

Nerona! m'acabo d'adonar de que no escrius des de Juny! va, segur que tens més coses a dir, i per què no, d'on vius! M'agraden com escrius, i m'agradaria llegir-ne més!

Bé, espero que tot vagi bé!

Salutacions!