diumenge, 1 de juny del 2008

out


Últimament no escric. No trobo les paraules per expressar el que sento. Em vaig deixant portar pels aconteixaments... bé, no és veritat, no fa gaire vaig estar una setmaneta per casa, per veure la família, amics i també per fer la despedida de soltera... No va estar malament, però després de sopar vam fer una elecció errònia i ja no vam poder ballar!!!!!!

Mentre estava a Catalunya hi va haver: Girona, temps de flors... que de fet mai no he vist gaire, però no estaven malament...Us en deixo un parell de fotos!!!!




Aquesta il.luminació em va encantar!! Crec que les fotos no han quedat tant malament, tot i està feta amb una càmera digital d'aquestes petites!!!!

I com que vaig tenir tants dies de festa (4 que vam estar a Croàcia) + 1 setmana a Catalunya, però només vaig demanar 3 dies de festa... ara em vaig passar tota una setmana currant, bé, de fet he treballat 82 h en 8 dies!!!!!

I ara que tinc tres dies de festa... ell se n 'ha anat a una conferència durant 4 dies!!!! Ahir vaig trucar als seus amics, i no van respondre, vaig deixar un missatge al contestador, i encara sense resposta!! No els entenc. Fa mesos que no ens veiem, i tampoc no dónen senyals de vida!!!!! Avui a la tarda hi ha una BBQ programada, a veure què tal!!!!!!

En els últims dies he intentat fer més esport, i estic anant a la sala Fitness de l'empresa... n'estic bastant contenta!!!!! Avui al ser diumenge potser hi vaig, i després a pendre el sol una estoneta!!!!!!!

2 comentaris:

peperines ha dit...

guapes les fotos

... ha dit...

Hola nerona!!!
Les flors xulíssimes,...ui jo aquest any no vaig poder anar-hi a Girona, però val molt la pena...

Ja ens aniras explicant com van els preparatius, que pel què sé per amigues, és algu moooolt agoviant.
Tinc més d'una amiga que m'ha trucat a mig preparatius i m'ha dit plorant que potser no es casaria, tant nervis, buffff. O sigui que si tens nervis tranki que es veu que es normal.

Una salutació!!!!