divendres, 24 de desembre del 2010

Els meus PER QUÈS

1- Per què no sé quan s'escriu PERQUÈ o PER QUÈ tot i haver-ho estudiat a batxillerat? I per què no ho busco a internet?
2- Per què m'agrada fotografiar però sovint llavors no miro com les fotografies han quedat?
3- Per què encara no he mirat totes les fotografies del meu propi casament?
4- Per què últimament només llegeixo novel.les policíaques d'en Henning Mankell?
5- Per què no llegeixo tots els llibres que m'he comprat i segueix-ho comprant-ne?
6- Per què sóc com una criatura de 5 anys i ja ja he obert (i menjat, evidentment) tots els ous Kinder del calendari d'advent?
7- Avui han arribat els regals de Nadal des de Catalunya. Per què només de pensar en la mirada que em faria l'austríac al obrir-los, ja em sento culpable? (i això fa evidentment, que no els obri!)
8- Per què m'agradaria que la fotografia fós la meva segona professió/font d'ingressos, i sóc tant escèptica que pugui funcionar? Per què crec que llavors ja no em divertiria fotografiar?
9- Per què tinc ganes de desenvolupar la meva creativitat (cosint, fent mitja, cuinant, fotografiant) precisament ara que se suposa que tindré menys temps?
10- Per què tot i tenir un racó estalviat i tenir un sou digne, des de fa molts anys em sento pobre?
(dec ser una de les úniques persones que està contenta amb el seu sou, i creieu-me, una infermera no guanya pas gaire! Serà que sóc conformista!)
11- Per què si per mi el Nadal és un dia com un altre, fa aproximadament una setmana que estic amb una "depre" pre-nadalenca pel fet de no ser a Catalunya?
12- Per què odio tant algunes coses del meu pare i jo també faig aquestes coses?
13- Per què des de fa molts anys la única cosa que he desitjat és ser feliç?

Bé, docns aquests són alguns dels meus per quès; algunes preguntes segurament ténen una resposta bastant òbvia, o seria fàcil trobar-hi una explicació, però d'altres crec que no en tenim ni idea de per què són així.

4 comentaris:

Anna ha dit...

Suposo que el truc (que jo també m'hauria d'aplicar) és no donar tantes voltes a les coses i ja aniran passant soles :)

Bon Nadal maca!

Nits ha dit...

Hola NERONA, BON NADAL!!!!

M'ha agradat molt aquest post. Hi ha preguntes que són una mica tristes, bé que porten certa enyorança, però n'hi ha de divertides.
Crec que només et puc respondre la primera i és que els Per què van separats quan formules la pregunta i quan la respons van junts.
La resta penso que són dubtes que només tu pots trobar la resposta, ningú t'hi ha d'aconsellar, perquè la decisió que prenguis et definirà com qui ets. L'important és escollir amb llibertat sigui què sigui. (ostres, es nota que jo estic de decisions, jiji).
De nou t'he de dir que em recordes a mi, amb el tema dels llibres, menjant-he la xocolata, en relació amb el teu pare, desitjant la felicitat, i volent dedicar més temps a la creativitat.

Per cert, encara no ha nascut el peke???? potser serà el gran regal de nadal.

Ens veiem!!!!!!!!

nerona ha dit...

Anna, normalment és el que faig, però el dia que vaig escriure el post tenia ganes d'explicar una mica més de mi, del que penso... m'agrada que les coses passin, però de totes maneres tenir el control de la situació! :)

Nits, sembla que tinguem vides paral.leles... ho dic perquè sovint ens sentim identificades l'una amb l'altre amb les nostres vides...
Estic d'acord que lo important és decidir amb llibertat! A mi no m'agrada que em facin pressió, o que em demanin que resolgui perquès que jo no necessito resoldre...

El peke encara no ha nascut... i de moment espero que no tingui pressa... alguns ja comencen a tocar-me el que no sona dient-me que ha de néixer el dia 4, perquè ells també han nascut aquest dia!! ais... deixeu que ell ho decideixi!! :)
Teòricament ha de ser el regal de reis, perquè la data prevista de part és el 6 de Gener!!!!

Finestreta ha dit...

Nerona alguns dels teus per quès (inclòs el del perquè/per què) també em passen a mi!

Però sobretot sobretot, treballa amb el de ser feliç, que és el més important de tot... Els altres, són a més a més...

Una abraçada!

(El meu xicot també porta setmanes amb una depre total pel fet de no ser a casa per Nadal...)