dijous, 23 de desembre del 2010

L'àtic on m'agradaria viure...



Tot i viure bastant al centre de Salzburg podem dir que som afortunats, perquè un dels dos costats del pis dóna a una zona molt tranquil.la, amb un rierol i unes vistes a les muntanyes... de totes maneres, si jo pogués triar, m'agradaria viure en aquest àtic de la fotografia que es veu des de casa! A l'estiu han renovat la teulada, i crec que els hi ha quedat molt xula!

Somnio en què algun dia tindrem la nostra pròpia casa... i espero que no sigui un futur molt llunyà!

5 comentaris:

Anna ha dit...

Sembla una imatge de postal i això que només són teulades :) Té molt bona pinta aquest àtic ^^

marijose ha dit...

A mi també m'agradaria viure en un àtic com aquest. Té molt bona pinta.
Que tingueu un bon Nadal.

Finestreta ha dit...

Aiiiii, em fas certa enveja per estar vivint en un país com Àustria aquesta època... Sóc la primera que renego de l'època en que vaig viure a Alemanya i venero el clima de Barcelona... Però tenir neu i fred per Nadal és tan maco... I els mercats...

Bona sort amb el teu somni, i si no aconsegueixes un àtic així, tanca els ulls i imagina't que hi vius! ;)

nerona ha dit...

Anna, la foto la vaig fer a les 7 del matí, ja que no podia dormir...això de fer un metre d'amplada influeix... Només d'aixecar-me i veure la llum que hi havia a fora, vaig córrer a buscar la càmara!!

Marijose, merci, i que tu també tinguis un bon Nadal!!

Finestreta, doncs ja ho saps, hauràs de venir cap aquí dalt per aquestes èpoques... De fet, més que un àtic, a mi m'agradaria una casa... però bé, tampoc no tinc pressa! De moment estic contenta amb el nostre piset de lloguer, i sinó faré el que tu dius: tancaré els ulls, i a somniar!!!!

Ingrid ha dit...

oh!!!!! jo tambè vull viure en aquest àtic!!!! Bon any nou Nerona