dijous, 2 de desembre del 2010

Val més ser previsor

Tot just som a principis de Desembre, i no m'agraden gaire les festes de Nadal, però a dia d'avui ja he comprat gairebé tots els regals de Nadal, i els he embolicat també... perquè la criatura pot arribar en qualsevol moment!!

Ja tinc els regals de Nadal, però no tinc la bossa preparada per la criatura. Això no ho entenc ni jo mateixa, però em fa una mandra impressionant fer-la! Segurament l'acabaré fent quan ja tingui contraccions!!!

5 comentaris:

Ingrid ha dit...

jejejeje, molt ben fet!!! jo no tinc res per el nen i encara menys per nadal!!!!! ara haig de correr a comprar roba per quan surti del TRueta. Ànims!

nerona ha dit...

Bé, jo tinc roba pel nen, però tampoc no molta! La veritat és que lo de vestir a una criatura tant petita sobretot a l'hivern no sé com fer-ho... tinc por de posar-li massa roba, o massa poca...

Ara ens falten les quatre últimes coses: termòmetre per la banyera, sac de dormir... Aquí a Catalunya aconsellen que dormi en un sac de dormir (ténen forma de nen, i són gruixuts com un nòrdic) o amb el nòrdic de tota la vida?

Anna ha dit...

Com que crec que el clima d'Austria s'assembla mes al de Suecia que al de Catalunya, em permeto aconsellar-te... Dins de casa no sol fer fred, encara que a fora poguem estar a -15C. Mai he fet dormir les meves nenes en un "sac", sinó amb un nordic (tipus manta), no massa gruixut. Això sí, un bon pijama de cotó(sense body a sota). Al sortir al carrer sí que cal abrigar-los bé, a capes i dins un sac de plomes al cotxet!
Per cert, el termometre de la banyera és una xorrada, el millor és posar el colze i notar que és a temperatura corporal.
Sort!

Nits ha dit...

Quina sort ja tenir tots els regals apunt. A mi cada any em fa més manda i en tinc menys ganes. Suposo que amb l'arribada d'un nen torna a arribar la il.lusió i d'aquí un parell d'anys o així, quan ja ho entengui més ho disfrutareu al màxim.

Per cert, que vagi molt bé el part!!!!... i tranquil.la que diuen que els nens venen amb un pa sota el braç, jiji.

nerona ha dit...

Bones nits! Aquest any els tinc apunt perquè els haig d'enviar amb prou temps... però sembla que tot i això potser no arribaran a temps!
Ara, jo tampoc compro molts i molts regals... només pels meus pares i el meu germà! Nosaltres no som de grans celebracions familiars...